perjantai 8. huhtikuuta 2016

JÄLLEEN UUTTA KENKÄÄ

Ja taas jälleen postaus koskien uusia kenkiä. Tuntuu siltä, että vasta juuri tein tänne postauksen uusista kengistä. Jossa siis kerroin uusista Niken kengistäni. Voit lukea sen täältä



Mutta kevät on tullut ja siinä samassa on tullut kevään mahtavat juoksukelit. Ja koska sellaiset on, niin onhan niitä pakko hyödyntää. Mutta koska en itse omistanut juoksulenkkareita joilla olisin voinut juosta. Oli pakko sellaiset hankkia jotta pääsee ulos lenkkeilemään ja treenaamaan.

Nämä kengät ovat aika perus Adidaksen lenkkarit. Malliltaan "essential fun 2" ja hintaa näillä kengillä oli vain sen 50?€, koska nämä olivat alennuksessa, joten ei tosiaankaan ollut kalliit. Kengät ovat tosi kevyet ja mukavat jalassa, joten juokseminen onnistuu varmasti näillä kengillä.



Nämä kyseiset kengät ovat ostettu ?stokcmannilta? ”vahingossa” en edes tiedä mistä tuli ideaksi lähteä hulluille päiville, kun itseäni alkaa ainakin ahdistamaan kaikki se väenpaljous. Mutta noh. tällä kertaa ainakin kannatti mennä, kun sieltä sain mukaani uudet kengät.

Uusilla kengillä juokseminen on ihanaa, uudet kengät kasvattaa ainakin itselläni motivaatiota niin paljon. En malta odottaa, että pääsen juoksemaan kunnon lenkkejä näillä kengillä. 




Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti